معرفی ارز تتر (USDT)
تتر یک ارز دیجیتال است که ارزش آن معادل ارزش دلار آمریکا است. ایده این بود که یک ارز دیجیتال پایدار ایجاد شود که بتواند مانند دلارهای دیجیتال استفاده شود. به عبارت دیگر تتر (USDT) ارز رمز نگاری شده ای است که قرار است ارزش آن بسیار نزدیک یا برابر با دلار باشد. ایدهی اصلی ایجاد آن، خلق رمز ارز با ثباتی بوده که بتوان آن را مانند دلارهای دیجیتال به کار برد. کوینهایی که به این منظور به کار برده میشوند تا جایگزین با ثباتی برای دلار باشند با نام استیبل کوین (stable coin) شناخته شدهاند. ارز دیجیتال تتر محبوبترین استیبل کوینی است که حتی در بسیاری از صرافیهای مشهور، به عنوان جایگزینی برای دلار عمل میکند. تتر پول نقد را به ارز دیجیتال تبدیل کرده و یا ارزش کوین را تا سطح قیمت ارزهای ملی مثل دلار آمریکا، یورو و ین بالا میبرد. تتر، مانند دیگر کریپتوها از بلاکچین استفاده میکند؛ و بر خلاف دیگر کریپتوها این ارز توسط دلار آمریکا پشتیبانی میشود!!
علت قیمت ثابت تتر چیست؟
توکن تتر با پشتیبانی دلار آمریکا ایجاد شده است. تولید این توکن ها نسبت به دلار آمریکا انجام میشود، بنابراین قیمت آن اغلب ثابت است و نسبت به قیمت دلار تغییر می کند. به دلیل قیمت ثابت، تتر ها معمولا برای سرمایه گذاری خریداری نمیشوند و اغلب برای خرید یا ذخیره پول استفاده میشوند.
کاربردهای ارز دیجیتال تتر
اصلی ترین کاربرد این است که نوعی ثبات را برای فضای پر نوسان رمز ارزها ارائه کرده و همچنین، برای صرافیهایی که نمیتوانند به دلار و یا با بانکها معامله کنند نقدینگی مهیا میکند. در حالت نظری، شما با تتر میتوانید به کوینی دست یابید که دارای ارزش ثابتی همچون دلار آمریکاست. بسیاری از صرافی ها Tether را با نرخ معاملاتی نیز ارائه میکنند؛ بنابراین، این امکان را برای شما فراهم میکنند که بتوانید تتر را با کوین های دیگر صرافی بخرید. این موضوع، بسیار برای معامله گران بسیار سودمند است (به خصوص وقتی که قیمت بیتکوین پرنوسان شده باشد). با این حال، با وجود همهی خوبیهایی که دربارهی تتر وجود دارد، این ارز دارای مشکلاتی نیز هست.
تتر چگونه کار میکند؟
رمز ارز تتر بر پایه چیزی به اسم لایه Omni ساخته شده است. لایه Omni یک متاپروتکل است که بر روی زنجیره بلوکی بیت کوین ساخته شده و افراد میتوانند پروژههای خود را روی آن ایجاد و رمز ارز های خود را مورد معامله قرار دهند. اما در تابستان 2017، توکنهای تتر شروع به تولید بر روی لایه نرمافزاری Omni در زنجیره بلوکی لایت کوین کردند. البته، تترهایی نیز هستند که با استاندارد ERC-20 و بر روی زنجیره بلوکی اتریوم ساخته شدهاند.
کارمزد انتقال تتر
در حال حاضر انتقال تتر در بسترهای مختلفی میتواند انجام شود که مهمترین آنها بستر شبکه ترون(TRC20)، شبکه اتریوم (ERC20)، شبکه بایننس چین (BEP2) و شبکه اُمنی (Omni) است که مبلغ کارمزد در هر یک از آنها متفاوت است.
ترون(TRC20) | 1 دلار |
اتریوم (ERC20) | 10 الی 30 دلار |
بایننس چین (BEP2) | 1 دلار |
اُمنی (Omni) | 30 دلار |
با توجه به کارمزد پایین شبکه ترون و بایننس پیشنهاد میشوند از این بسترها برای انتقال کوین تتر خود استفاده کنید. البته توجه داشته باشید بستر بایننس هنوز درحال گسترش است و ممکن است در برخی از صرافیها مثل صرافیهای داخلی لیست نشده باشد.
کیف پول های تتر
در حال حاضر تتر با استقبال خوبی نسبت به دیگر استیبل کوینها روبرو شده است و در لیست اکثر صرافیها داخلی و خارجی مثل نوبیتکس، والکس، بایننس، هاتبیت و کیف پولهای مختلف قرار داده شده که برخی از این کیفپولها شامل موارد زیر هستند.
myEtherWallet:
این یک کیف پول مرورگر وب است که می توان از آن به عنوان پسوند Chrome استفاده کرد.
Omni:
این کیف پول اصلی تتر است که کلیدهای خصوصی کاربر را کنترل می کند. به این ترتیب این کیف پول امنیت بالایی پیدا می کند.
Tether:
این کیف پول رسمی تتر است اما مشکلاتی دارد. این کیف پول در سال ۲۰۱۷ هک شد. هکر ها حدود ۳۱ میلیون USDT به سرقت بردند. پس این کیف پول بهترین راه ذخیره ی تتر نیست.
Coinomi:
این کیف پول موبایلی شما را قادر می سازد در اندروید و IOS خود پول ذخیره کنید. این نوع کیف پول ها امن و کاربرد آسان دارند.
Exodus:
این یک کیف پول دسکتاپ است که برای ذخیره ارزهای دیجیتال مختلفی مثل بیت کوین، اتریوم، دَش، لایت کوین و البته تتراستفاده می شود.
Ledger Nano S:
اگر به حریم خصوصی و امنیت بیشتری نیاز دارید ، از کیف پول سرد Ledger استفاده کنید. برای خرید آن باید هزینه کنید، اما قطعاً ارزشش را دارد.
امیدواریم از این مقاله بهره کافی را برده باشید
همراه ما باشید در سودپلاس♥
نظرات(1 )
One thought on “معرفی ارز تتر (USDT)”
دیدگاهتان را بنویسید
خرید و فروش ارزهای دیجیتال در صرافیهای متمرکز خارجی
صرافی کوینکس
نیاز به ip خارج ایران:دارد
واریز و برداشت ریالی:ندارد
اپلیکیشن موبایل:دارد
حداقل مبلغ معامله:5 دلار
تعداد رمز ارزها:بیشتر از 460 ارز
برای ثبت نام در صرافیهای بین المللی که نیاز به ip خارج از ایران دارند، بهتر است از ip ثابت استفاده کنید.
Awesome post! Keep up the great work! 🙂