معرفی ارز دیجیتال دیجی بایت (DGB)
ارز دیجی بایت، یک ارز غیرمتمرکز و یک شبکه مبتنی بر بلاک چین می باشد که با واحد اختصاری DGB نشان داده می شود. این ارز با هدف امنیت، کاربرد به عنوان پول و یک روش پرداخت سریع و ارزان توسعه یافته است. دیجی بایت جزو معدود ارزهای دیجیتال قدیمی است که همچنان بر سرزبانهاست و طرفداران خاص خود را دارد و شروع کار توسعه این ارز دیجیتال از سال ۲۰۱۴ بوده است.
دیجی بایت هم مثل دوج کوین یکی از ارزهای دیجیتالی است که جامعه و طرفداران پرشور و عجیب و غریبی دارد.
کیف پول نگهداری دیجی بایت
دیجی بایت نیز مانند بیت کوین، تراکنش های خود را از کیف پول الکترونیکی خود ارسال می کند و به صورت دیجیتالی برای امنیت رمزگذاری می شود. هر کسی در شبکه می تواند به تراکنش ها و تاریخچه تراکنش های خود دسترسی داشته باشد. اگر میخواهید کیف پول دیجی بایت را دانلودکنید می توانید به وبسایت رسمی این کوین مراجعه فرمایید.
کیف پول های لجرنانو اس (Ledger Nano S) و ترزور (TREZOR) جزء محبوب ترین و معتبرترین کیف پول های سخت افزاری است که ارز دیجی بایت را پشتیبانی می کنند. شما میتوانید توسط این کیف پول ها دارایی دیجیتالتان را در امنیت بالا نزد خود نگهدارای کنید.
دیجی بایت را از کجا تهیه کنیم؟
در حال حاضر اکسچنج های معتبر زیادی در سطح دنیا دیجی بایت را در فهرست ارزهای دیجیتالی خود لیست کرده اند از جمله Bittrex، Poloniex، Kucoin، Cryptopia و Pay98 در دسترس است که در ازای بیتکوین، اتریوم و تتر قابل معامله می باشد . شما می توانید برای اطلاع بیشتر در مورد قیمت ها و سابقه ارزدیجیتال دیجی بایت به این لینک مراجعه کنید.
فورک های دیجی بایت
ارز دیجی بایت با استفاده از کد بیت کوین ساخته شده است، اما از سال ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۹ بهروزرسانیهای زیادی روی آن اتفاق افتاد که در ادامه چند مورد از مهمترین بهروزرسانیها را بررسی میکنیم.
اولین فورک؛ فوریه ۲۰۱۴ – دیجی شیلد (DigiShield)
در بیت کوین تقریبا دو هفته طول میکشد تا سختی استخراج شبکه تنظیم شود. برای تعادل بیشتر دیجی بایت، در ابتدای سال ۲۰۱۴ فورک دیجی شیلد اجرا شد تا بعد از هر بلاک سختی استخراج تنظیم شود.
دومین فورک؛ سپتامبر ۲۰۱۴- مولتی آلگو (MultiAlgo)
با بهروزرسانی دیجی بایت تحت عنوان مولتی آلگو که در سپتامبر ۲۰۱۴ اتفاق افتاد، با هدف تمرکززدایی بیشتر در استخراج دیجی بایت، امکان ماینینگ با پنج الگوریتم مختلف فراهم شد.
سومین فورک؛ دسامبر ۲۰۱۴- مولتی شیلد (MultiShield)
پس از مولتی آلگو، برای اینکه سختی استخراج روی هر پنج الگوریتم تنظیم شود، فورک مولتی شیلد اجرا شد.
چهارمین فورک؛ دسامبر ۲۰۱۵ – دیجی اسپید (DigiSpeed)
در دسامبر سال ۲۰۱۵، با هدف افزایش سرعت تراکنشها، بهروزرسانی دیجی اسپید ارائه شد که سایز بلاک را هر دو سال یکبار دو برابر میکند و این باعث میشود میزان ظرفیت شبکه برای تایید تراکنشها هر دو سال یکبار دو برابر شود.
پیادهسازی سگویت در سال ۲۰۱۷
سگویت (Segwit) راهکاری برای افزایش سرعت تراکنشهای یک بلاک چین است که امروزه بیت کوین به صورت گسترده از آن بهره میبرد. دیجی بایت قبل از بیت کوین اولین بلاک چین مطرحی بود که سگویت را در آوریل ۲۰۱۷ پیادهسازی کرد.
افزودن لایه دیجیاستس (DigiAssets) در سال ۲۰۱۹
در آوریل ۲۰۱۹، لایهٔ جدیدی به نام «دیجیاستس» (به معنای داراییهای دیجیتال) به شبکه دیجی بایت اضافه شد که با آن کاربران میتوانند توکنهای دیجیتال و قراردادهای هوشمند ایجاد کنند.
دیجی بایت چگونه کار میکند؟
ارز دیجی بایت مانند بیت کوین، بر مبنای خروجیِ تراکنشِ خرجنشده یا «UTXO» کار میکند.
یک خروجی تراکنش خرج نشده، مانند پولی میماند که متعلق به کاربر است و کاربر میتواند در یک تراکنش دیگر آن را خرج کند.
سیستم بیت کوین و دیجی بایت بر خلاف بانک می باشد. در بانکها برای اینکه مشخص بشود هر کس چه مقدار موجودی دارد، یک لیست از موجودی کاربران در اختیار بانک می باشد که در زمان تراکنش از موجودی یک نفر کم میکند و به موجودی فرد دیگری اضافه میکند. اما در دیجی بایت این گونه نیست و به جای آن از مدل UTXO استفاده میشود. در مدلهای UTXO، شبکه بر اساس تمام تراکنشهایی که شما در کیف پول خود دریافت یا ارسال کردهاید، میفهمد که آیا دارایی کافی برای انجام تراکنش دارید یا خیر.
قیمت دیجی بایت
دیجی بایت مانند دیگر ارزهای دیجیتال، با نوسانات بسیاری دست و پنجه نرم کرده است اما رشد شدید قیمت دیجی بایت از اوایل سال ۲۰۱۷ شروع شد و تا ماه اول ۲۰۱۸ به بالاترین تاریخ خود رسید.
در می ۲۰۱۷ قیمت هر واحد DGB حدود ۰.۰۰۲ دلار بود و در ۶ ژانویه ۲۰۱۸ به ۰.۱۲ دلار رسید که این یعنی ۵,۹۰۰ درصد رشد در کمتر از یک سال. پس از رسیدن به بالاترین قیمت در ژانویه ۲۰۱۸، دیجی بایت هم مثل بقیهی ارزهای دیجیتال سقوط آزادش را آغاز کرد و با بیش از ۹۴ درصد کاهش تا مرز ۰.۰۰۵ دلار پایین آمد.
اکنون قیمت دیجی بایت کمی احیا شده است و در سطوح ۰.۰۰۶ دلار قرار دارد. در واقع قیمت دیجی بایت هنوز ۳۵۰ درصد بالاتر از قیمت اولیه (سال ۲۰۱۴) معامله میشود.
قیمت دیجی بایت مثل هر ارز دیجیتال دیگری به عوامل زیادی مثل پذیرش در میان کاربران، توسعه زیرساختها، صرافیهای پذیرنده و چندین و چند عامل دیگر بستگی دارد. حذف شدن از صرافی پولونیکس و عدم اضافه شدن به صرافی بایننس ضربه محکمی به قیمت این ارز دیجیتال وارد آورد.
زیرساختِ لایهبندیشده های دیجی بایت
زیرساختِ نرمافزاری دیجی بایت شامل سه لایه عملکردی است که به ترتیب بر بستر یکدیگر عمل میکنند:
شبکه سراسری و ارتباطاتی اصلی
در این لایه تمام نودهای روی شبکه به یکدیگر متصل می شوند. همچنین انتقال ساده دادهها میان نودها نیز صورت میگیرد و بستری برای لایههای دیگر است.
دفترکل عمومی و داراییهای دیجیتال
این لایه دادههای شبکه را ذخیره میکند. همچنین سازوکارها و زیرساختهایی برای اقدامات امنیتی و مقابله با دستکاری دادهها نیز تعبیه شده است. اعطای پاداش و مدیریت ماینرهایی که امنیت شبکه را تامین میکنند جزء این لایه می باشد.
نرمافزارهای کاربردی
این لایه، بخشی است که کاربر با آن تعامل دارد. رابط کاربری، انتقال ارزها، ایپیآی (API) و هر کاربردِ روزمره از شبکه دیجی بایت بر روی این لایه اجرا میشود.
استخراج دیجی بایت چگونه است؟
برای استخراج ارز دیجی بایت نیاز به دستگاههای مخصوص (ASIC) یا FPGA داریم و استخراج این ارز با کارت گرافیک به صرفه نیست. فراموش نکنید که دستگاه استخراج شما باید یکی از الگوریتمهای دیجی بایت را استخراج کند. چهار الگوریتم SHA-256 Qubit ،Skein و Scrypt از دستگاه های ایسیک و الگوریتم Odocrypt از دستگاه FPGA پشتیبانی میکند. با دستگاههای استخراج بیت کوین و لایت کوین میتوان ارز دیجی بایت را هم استخراج کرد. پس از تهیه دستگاه استخراج کافی است که دستگاه خود را به یک استخر استخراج دیجی بایت متصل کنید
نظرات(0)
خرید و فروش ارزهای دیجیتال در صرافیهای متمرکز خارجی
صرافی کوینکس
نیاز به ip خارج ایران:دارد
واریز و برداشت ریالی:ندارد
اپلیکیشن موبایل:دارد
حداقل مبلغ معامله:5 دلار
تعداد رمز ارزها:بیشتر از 460 ارز
برای ثبت نام در صرافیهای بین المللی که نیاز به ip خارج از ایران دارند، بهتر است از ip ثابت استفاده کنید.