اخبار ارزدیجیتال خبر

جهش ۴۰ درصدی کادنا؛ دلایل رشد قیمت ارز دیجیتال محبوب ماینرها

قیمت ارز دیجیتال کادنا (Kadena) که مدتی است به یکی از توکن‌های محبوب میان ماینرها تبدیل شده است، روز گذشته و در حالی که بازار بیشتر ارزهای دیجیتال نزولی بود، ۴۰ درصد رشد کرد؛ اما چه چیزی باعث جهش قابل‌توجه قیمت کادنا در این بازار آشفته شده است؟

به گزارش کوین تلگراف، چه در بازارهای صعودی و چه در بازارهای نزولی، همیشه پروژه‌های بی‌شماری وجود دارند که روی پایداری بلندمدت متمرکز شده‌اند.

کادنا از جمله پروژه‌هایی است که با وجود ضعف بازار ارزهای دیجیتال در روزهای اخیر، توجه معامله‌گران زیادی را به خود جلب کرده است. رویکرد نو و آینده‌نگر این پروژه و نیز پروتکل بلاک چینی اثبات کار آن که یک شبکه لایه اول محسوب می‌شود، رشد قیمت این توکن را در این بازار آشفته امکان‌پذیر کرده است.

قیمت کادنا در ساعت‌های معاملاتی اولیه ۱۱ مارس (۲۰ اسفند) در کف ۵.۹۵ دلاری قرار داشت که در ادامه با جهشی ۴۰ درصدی به اوج ۸.۲۸ دلاری و حجم معاملات روزانه آن با رشدی ۷۸۴ درصدی به ۳۲۵ میلیون دلار رسید.

جهش ۴۰ درصدی کادنا؛ دلایل رشد قیمت ارز جدید محبوب ماینرها
نمودار چهارساعته قیمت کادنا به دلار.

اضافه‌شدن بازار معاملاتی بایننس، راه‌اندازی اولین صرافی غیرمتمرکز در شبکه کادنا و برنامه‌های این شبکه برای آینده، مثل راه‌اندازی استانداردی برای عرضه توکن‌های غیر مثلی (NFT) و ساخت توکن‌های نماینده (مثل رپد بیت کوین) در شبکه، از جمله عواملی بودند که به رشد قیمت کادنا کمک کردند.

ورود کادنا به بازار بایننس

اصلی‌ترین دلیل رشد قیمت کادنا در ۱۱ مارس (۲۰ اسفند)، ورود این توکن به صرافی بایننس بوده است. بعد از اعلام این خبر، حجم معاملات روزانه کادنا در این صرافی به ۳۲۵ میلیون دلار رسید. قبل از این اتفاق نیز حجم معاملات کادنا در صرافی کوکوین (KuCoin) که کاربران ایرانی زیادی هم دارد، تا ۱۱۷.۴ میلیون دلار افزایش یافته بود.

راه‌اندازی پروژه‌های جدید در شبکه کادنا

راه‌اندزی پروتکل‌های جدید در شبکه کادنا، دومین عاملی است که به رشد قیمت کادنا کمک کرد. یکی از این پروژه‌ها راه‌اندازی اولین صرافی غیرمتمرکز در اکوسیستم کادنا است. این صرافی، کاددکس (Kaddex) نام دارد و از معامله‌گران کارمزدی بابت هزینه گس دریافت نمی‌کند.

علاوه بر این، صرافی کاددکس قرار است با پلتفرم ارائه‌دهنده خدمات خرید ارزهای دیجیتال سیمپلکس (Simplex) ادغام شود. با این ادغام، ارزهای فیات هم به‌نوعی وارد این اکوسیستم مالی غیرمتمرکز و روبه‌رشد خواهند شد.

پلتفرم هایپرسنت لانچ‌پد (Hypercent Launchpad) یکی دیگر از پروتکل‌هایی است که اخیراً راه‌اندازی و با شبکه کادنا ادغام شده است. این همکاری راه‌اندازی پرو‌ژه‌های مختلف در شبکه کادنا و استفاده از برنامه پرداختی زوید پی (ZoidPay) را امکان‌پذیر می‌کند. زوید پی یک ابزار پرداختی است که کاربران با استفاده از آن می‌توانند مستقیاً با پرداخت ارز دیجیتال، از وب‌سایت‌های مشهور خرید کنند.

برنامه‌هایی که می‌توانند باز هم قیمت کادنا را افزایش دهند

سومین عاملی که توجه معامله‌گران را به کادنا جلب کرد، برنامه‌هایی است که این شبکه برای آینده دارد. راه‌اندازی استانداردی برای عرضه NFTها به‌نام مارمالاد (Marmalade) یکی از این برنامه‌ها است.

راه‌اندازی توکن‌های نماینده بومی مثل «kBTC» ،«kETH» و «kUSD» از دیگر کارهایی است که این شبکه قصد دارد در آینده انجام دهد. به کمک این توکن‌های نماینده، کادنا وارد صرافی‌های بین‌المللی بیشتری خواهد شد، توسعه زیرساخت‌های پلتفرم وام‌دهی آن آسان‌تر می‌شود و می‌تواند طرح نوآورانه و باثباتی برای بخش ماینینگ خود ایجاد کند.

علاوه بر این، توسعه‌دهندگان این پروژه اعلام کرده‌اند که قصد دارند چند شبکه آزمایشی را برای ساخت پل ارتباطی مبتنی بر ماشین مجازی اتریوم و نیز پلی از شبکه کادنا به کازماس راه‌اندازی کنند. این پل‌ها تعامل‌پذیری کادنا با سایر اکوسیستم‌های بلاک چین را تسهیل خواهد کرد.

اگر این مطلب برای شما مفید بود لطفا رای بدهید و با دوستانتان به اشتراک بگذارید
رای بدهید post
نمایش دیدگاه‌ها و ثبت نظر

نظرات(0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *