کسب درآمد با ارز دیجیتال از آربیتراژ تا ماینر!

کسب درآمد با ارز دیجیتال از آربیتراژ تا ماینر!

اخطار
سلب مسئولیت
آخرین بروزرسانی:13 مهر 1403

بازار ارزهای دیجیتال، به‌ویژه طی چند سال اخیر رشد بی‌سابقه‌ای داشته است. بیت‌کوین (BTC) به‌عنوان پادشاه ارزهای دیجیتال، اکنون از نظر قیمت ارزشمندترین ارز دنیا است و ارزش بازارش را حتی از بسیاری از ارزهای فیات بزرگ دنیا هم فراتر برده است. این نشان می‌‌دهد که بازار ارزهای دیجیتال، پتانسیل فو‌ق‌‍العاده برای رشد دارد می‌تواند پرسود باشد. روش‌های مختلفی برای کسب درآمد از این بازار وجود دارد. آربیتراژ و نصب دستگاه ماینر دو مورد از این روش‌ها هستند که در ادامه بیشتر آن‌ها را بررسی می‌کنیم. 

 مروری کلی بر بازار ارز دیجیتال

بازار ارزهای دیجیتال، در سال ۲۰۰۸ میلادی و با معرفی اولین ارز رمزنگاری‌شده دنیا، بیت‌کوین (Bitcoin) توسط فردی ناشناس به‌نام ساتوشی ناکاموتو پا به عرصه وجود گذاشت. اما چه‌ لزومی برای معرفی چنین بازاری بود و ارزهای دیجیتالی مثل بیت‌کوین، چه‌چیزی به مردم جهان ارزانی می‌کردند که تا قبل از آن‌ها وجود نداشت؟

  • غیر‌متمرکز‌بودن
  • همتا‌به‌همتا‌بودن
  • نیاز‌نداشتن به واسطه
  • تحت‌نظارت سیستم‌های متمرکز‌نبودن

این‌ها ویژگی‌هایی بودند که باعث می‌شد مردم عاشق ارزهای دیجیتالی مثل بیت‌کوین شوند!

کسب درآمد با ارز دیجیتال از آربیتراژ تا ماینر!

تصور کنید در بحبوحه بحران مالی سال ۲۰۰۸-۲۰۰۹ یک فناوری معرفی شده بود که نیازی به سیستم‌های بانکی – که از اصلی‌ترین عوامل بحران آن سال‌ها بودند! – نداشت؛ دولت‌ها هیچ‌گونه دخل و تصرفی در آن نداشتند و عملاً کلیه تراکنش‌های آن به‌صورت غیر‌متمرکز، همتابه‌همتا و کاملاً خصوصی انجام می‌شد. پس ارزهای دیجیتال مورد‌پذیرش و استقبال قرار گرفتند؛ البته به‌مرور زمان. تمایل کاربران برای استفاده از بیت‌کوین، با وجود این‌که این ارز دیجیتال ارزش چندانی نداشت در بسیاری از داستان‌هایی که از آن زمان روایت می‌شود مشهود است. مثلاً داستان خریدن دو عدد پیتزای سایز متوسط ۳۰ دلاری با پرداخت حدود ۱۰هزار بیت‌کوین ناقابل که امروزه هم به‌عنوان روز پیتزا شناخته می‌‌شود!

بعدها، ارزهای دیجیتالی دیگری هم در سال ۲۰۱۱ میلادی روی کار آمدند که همگی آلت‌کوین نامیده می‌‌شدند. ارزهایی مثل لایت کوین (LTC) و اتریوم (ETH) و غیره… که در بهترین حالت، سعی داشتند با همان ویژگی‌های اصلی بیت‌کوین، برخی از چالش‌های آن را برطرف کنند.

این روند تداوم داشت تا این‌که در سال ۲۰۱۷ میلادی، مسیر بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال برای تبدیل‌شدن به یک ارز قابل‌اعتماد هموارتر شد. قیمت بیت کوین و آلت‌کوین‌ها رشد قابل‌توجهی کرد و در سال ۲۰۱۹، پای شرکت‌ها و سرمایه‌گذاران نهادی نیز به این بازار باز شد. سال ۲۰۲۱ میلادی، سال اوج قیمتی بیت کوین بودن و شکوفایی بازار ارزهای دیجیتال رقم خورد.

راه‌های کسب درآمد با ارز دیجیتال

در ادامه تمامی روش‌های کسب درآمد از بازار کریپتو را بیان می‌کنیم:

راه‌های کسب درآمد با ارز دیجیتال

سرمایه‌گذاری

سرمایه‌گذاری (Investing) یا هولد‌کردن (Holding) ارزهای دیجیتال، یعنی شما مقداری ارز دیجیتال خریداری کرده و منتظر بمانید تا قیمت آن در بلند‌مدت افزایش پیدا کند. همان‌کاری که در سرمایه‌گذاری‌های سنتی خود با دلار کاغذی و طلا می‌‌کنید.

از آن‌جا که طی سال‌های اخیر شاید رشد بی‌سابقه قیمت ارزهای دیجیتال بوده‌ایم، شما می‌‌توانید با سرمایه‌گذاری روی:

شانس‌تان را برای کسب سودهای چند‌صد ‌درصدی امتحان کنید.

کسب درآمد با آربیتراژ

اشاره کردیم که بازار ارزهای دیجیتال، بازاری به‌شدت پر‌نوسان است. این باعث می‌شود تا فرایند قیمت‌گذاری در صرافی‌های ارز دیجیتال، یک چالش مهم باشد. ممکن است قیمت‌گذاری در یک صرافی، نسبت به یک صرافی دیگر کمی با‌تأخیر صورت گیرد!

همین می‌تواند فرصتی برای شما باشد تا با خرید از منابع ارزان‌قیمت و فروش در صرافی‌های گران‌قیمت کسب سود کنید. روشی که به آن آربیتراژ (Arbitrage) گفته می‌شود و عبارت است از «کسب درآمد از اختلاف قیمت صرافی‌های ارزهای دیجیتال».

معامله‌گری

معامله‌گری که در بین کاربران به ترید‌کردن (Trading) نیز مشهور است، دومین روش برای کسب درآمد از ارز دیجیتال است. این‌که روندهای قیمتی حاکم بر بازار را با استفاده از تحلیل‌های عمدتاً تکنیکال و گاهاً فاندامنتال پیش‌بینی کرده و روی آن معامله کنید.

توجه داشته باشید که هیچ سیگنال معاملاتی و هیچ تحلیلی در بازار ارزهای دیجیتال صد درصدی و قطعی نیست! این بازار، به‌شدت پر‌نوسان است و این‌، در کنار افزایش پتانسیل سود شما، ریسک بالایی را نیز متوجه‌تان می‌‌کند.

کسب درآمد با خرید ماینتر

و در‌نهایت، آخرین روش برای کسب درآمد از ارز دیجیتال نیز ماینینگ (Mining) یا استخراج است. برای این‌منظور، اگر امکانش را دارید، می‌توانید یک ماینر (Miner) خریداری کرده به استخراج ارزهای دیجیتال با‌ارزش مثل بیت‌کوین و لایت‌کوین بپردازید. البته که برای این‌کار به مجوز ماینر خانگی نیاز خواهید داشت.

کسب درآمد با خرید ماینتر

اگر‌نه، امکان استخراج برخی ارزهای دیجیتال با‌استفاده از گوشی تلفن همراه و کامپیوتر شخصی نیز وجود دارد. برنامه‌هایی وجود دارند که امکان استخراج به این روش را در اختیار شما قرار می‌‌دهند:

  • ماینرگیت (MinerGate Mobile Miner)
  • کریپتو ماینر (Crypto Miner)
  • ای‌ای ماینر (AA Miner)
  • و غیره…

بازی‌های کریپتویی

بازی‌های کریپتویی، به‌ویژه طی سال گذشته و با روی‌کار‌آمدن نات‌کوین (NOT Coin) بسیار شهرت یافته‌اند. بازی‌هایی که به روش‌های مختلف، این امکان را به شما می‌‌دهند تا توکن‌ها یا ان‌اف‌تی (NFTs) رایگان دریافت کرده و با فروش در بازار ارزهای دیجیتال، از آن‌ها کسب درآمد کنید.

بازی‌های کریپتویی

این بازی‌ها می‌توانند شامل موارد زیر باشند:

  • بازی‌های کلیکی یا تپ تو ارن (Tap Toi Earn)
  • بازی‌های متاورسی (Metaverse)
  • و مواردی از این دست…

استیکینگ

استیکینگ (Staking) یا سهام‌گذاری، دیگر روش کسب درآمد از ارز دیجیتال است. روشی که در آن، شما مقداری از یک ارز دیجیتال را خریداری کرده و به‌منظور افزایش نقدینگی در اختیار شبکه یا صرافی غیرمتمرکز مورد‌نظر قرار می‌دهید. شبکه یا صرافی نیز در ازای این‌کار، سود سالانه مشخصی را بر اساس توکن‌های سهام‌گذاری‌شده در اختیار شما قرار می‌دهد.

جالب است بدانید که این سود‌ها، ممکن است حتی تا هزار درصد در سال نیز مشخص شده باشند و شما می‌توانید پروژه‌های مختلف را بررسی کرده و از میان پرسودترین و معتبرترین آن‌ها گزینه مورد‌نظرتان را انتخاب کنید.

ایردراپ‌ها

ایردراپ‌ها (Airdrops) روش دیگری هستند که به شما کمک می‌کنند تا از ارزهای دیجیتال کسب سود کنید. بسیاری از پروژه‌های کریپتویی برای معرفی اکوسیستم خود، افزایش تعداد کاربران‌شان یا برای عرضه توکن‌های بومی خود اقدام به ایردراپ می‌کنند؛ به این معنی که تعداد قابل‌توجهی توکن رایگان توزیع می‌کنند. شما می‌توانید با اطلاع از این پروژه‌ها و مشارکت در آن‌ها، توکن رایگان دریافت کنید.

جالب است بدانید که یکی از مشهورترین ایردراپ‌های تاریخ دنیا، ایردراپ یونی سواپ (Uni Swap) به ارزش تقریبی ۶میلیارد دلار در سال ۲۰۲۰ میلادی بوده است! کافی بود در این صرافی ثبت‌نام کرده، کیف پول آن را داشته و با یونی سواپ تعامل می‌کردید تا بخشی از این رقم کلان را به رایگان دریافت می‌کردید!!

ییلد فارمینگ

منظور از ییلد فارمینگ (Yield Farming)، قرض‌دادن و سرمایه‌گذاری در پروتکل‌های مالی دیجیتال توسط کاربران است که اغلب روی شبکه‌های بلاکچینی و دیفای (DeFi) صورت می‌گیرد و سود قابل ملاحظه‌ای هم دارد.

کافی است پروژه‌های این‌چنینی را پیدا کرده، بخشی از سرمایه خود را در آن‌ها سرمایه‌گذاری کرده و در ازای این‌کار، توکن رایگان دریافت کنید. توجه داشته باشید که ییلد فارمینگ می‌تواند به‌دلیل اعتبار پایین پروژه یا بی‌ارزش‌بودن توکن‌های اهدایی، ریسک داشته باشد.

جمع‌بندی

روش‌های مختلفی برای کسب درآمد با ارز دیجیتال وجود دارد؛ از آربیتراژ تا ماینر، که در متن مقاله تعدادی از مهمترین و قابل‌اعتماد‌ترین آن‌ها معرفی شده‌اند. با‌این‌حال، بازار ارزهای دیجیتال بازار «یک‌شبه‌پولدار‌شدن» نیست! شما برای موفقیت به تلاش، پشتکار، دانش و مهارت، صبر و البته کمی چاشنی شانس نیاز دارید.

اگر این مطلب برای شما مفید بود لطفا رای بدهید و با دوستانتان به اشتراک بگذارید
5/5 - (1 امتیاز)
نمایش دیدگاه‌ها و ثبت نظر

نظرات(0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *